utorak, 2. siječnja 2018.



Nova godina je ustvari znak da smo ispratili staru, godinu dana smo stariji i prije nego sto bezgrijesni i ocisceni od svega udjemo u novu, treba dobro rezimirati staru godinu i videti sta smo to postigli u njoj. Kako napraviti veci uspjeh u Novoj, ako nismo sveli racune i vidjeli koliki su uspjesi postignuti do nje same. Tek onda kad shvatite sta ste uradili, gdje ste pogresili a gdje donijeli dobre odluke, mozete zakoraciti u nove pobjede koje moraju biti vece od prethodnih. E onda dolazi proslava. Spremite se, opustite i veselite. Neka vam taj pocetak u dobrom raspolozenju bude temelj za novu uspjesnu godinu koja vas ocekuje.

Rijetko ljudi misle da mi mladi razmisljamo na taj nacin, i da se ovako mladi i bez konkretnih ciljeva preispitujemo, ali vecina nas razmislja o tom boljem sutra.

srijeda, 18. listopada 2017.

Sarajevo

Za svakoga od nas postoji grad koji nosimo u srcu. Ma gdje bili rođeni, ma gdje živjeli, taj grad će uvijek ostati duboko u nama. Moj rodni grad je Tešanj, ali sada mogu reći da živim u drugom gradu mnogo udaljenijem od njega. To je Sarajevo. Grad u kojem idem u školu. Došla sam ovdje kao i svaka moja drugarica da završimo školu poznatu kao internatsku školu. 
Grad Sarajevo mi je među omiljenijim gradovima. Toliko uspomena, dojmova, toliko puno se ima reći o Sarajevu.
Sama slika mnogo govori o njemu tako da je svaka riječ suvišna..

Nova godina je ustvari znak da smo ispratili staru, godinu dana smo stariji i prije nego sto bezgrijesni i ocisceni od svega udjemo u no...